Sempozyum Programı

14-15-16 Mayıs 2020 tarihlerinde online olarak yapılacak olan TBMM'nin 100. Yılı Anısına Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu programına ulaşmak için tıklayınız.

Açıklamalar

1-Sempozyum programının kayıt altına alınacağı programın linkleri oturum başlangıcından 10 Dk öncesinde e-mail adreslerine gönderilecektir.

2-Sempozyum katılımcılarının program öncesinde koordinasyonun sağlanması amacıyla Oturum Başkanları ile irtibat kurmaları gerekmektedir.

3-Katılımcıların program sürecinde iletişimi sağlamak amacıyla güncel e-mail ve iletişim bilgilerini "leesempozyum@dpu.edu.tr" e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

14 Mayıs 2020, Perşembe / 966 defa okundu.