Süreler Hakkında Duyuru

2019-2020 BAHAR YARIYILI SON SÜRELERİ

Enstitümüz lisansüstü programlarında Pandemi Sürecindeki ek süreler uyarınca;

-TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmasın azami süresinin son yarıyılında (6.yarıyıl) olan öğrencilerin 04 Ağutos 2020 tarihine kadar tez savunma başvurusunda bulunmaları ve 28 Ağutos 2020 tarihine kadar tez savunmalarına girmiş olmaları gerekmektedir.

(İlgili tarihlere kadar tez savunması başvurusu yapmayan ve tez savunması başvurusu yaptığı halde tez savunmasına girmeyen öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.)

-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için 3. yarıyılda olup tüm derslerini başarı ile tamamlayan ve dönem projesine kayıt yaptıran öğrencilerimiz için dönem projesi son teslim tarihi 28 Ağustos 2020'dir.

(İSG Tezsiz Yüksek Lisans Programı Akademik Takviminde Yaz Dönemi yer aldığından bu öğrencilerin azami süreleri içerisinde en geç öğrencilerin kayıtlı oldukları dönemin Akademik Takvimde yer alan Bütünleme Sınav tarihlerinin sonuna kadar dönem projelerini teslim etmeleri gerekmektedir.)

İlgili tarihlere kadar dönem projesini teslim etmeyen öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.

ÜÇ AY EK SÜRE ALAN ÖĞRENCİLER İÇİN,

Eğitim öğretime ara verilen 16 Mart 2020 tarihi ile Tez Savunmasına girip jüri tarafından verilen ek süre sonu arasında kalan süre kadar ek süre süreçlerin normalleştiği tarihe ilave edilerek ikinci tez savunmasının yapılabileceği en son tarih belirlenecektir.

TEZ İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI SON BAŞVURU TARİHİ

Enstitümüz doktora programında kayıtlı olup Tez İzleme Toplantısı yapması gereken öğrenciler için Tez İzleme Toplantısı başvuru son tarihi 04 Ağutos 2020 olup Tez İzleme Toplantısı son tarihi 28 Ağustos 2020 'dir.

DOKTORA YETERLİK SINAVI SON TARİHİ

Eğitim öğretime 16 Mart 2020 tarihi ile ara verilmiş olması nedeniyle normal süreçlerde 23 Haziran tarihine kadar yapılması gereken Doktora Yeterlik Sınavı son tarihi 28 Ağustos 2020'dir

AÇIKLAMALAR

1.Pandemi Süreçlerinin belirtilen tarihlerde normalleşmesi durumunda yapılacak sınavların uygulanması ile ilgili kısıtlılıklar uyarınca güncelleme yapılabilir.

2.Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim Metodları kullanılarak yapılan tüm sınavların ıslak imzalı tutanaklarının süreçlerin normalleşmesini izleyen 15 gün içerisinde Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

3.Sınav ve Toplantı tarihleri belirlenirken Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde belirlenmiş olan başvuru süreleri dikkate alınmalıdır.

4.Enstitü Müdürlüğü gelişmeler uyarınca tarihlerde güncelleme yapabilir. Bu nedenle öğrencilerimiz süre sorunları yaşamaması adına Enstitümüz web sayfasında duyuruları takip etmekle yükümlüdürler.

16 Haziran 2020, Salı / 2245 defa okundu.