Online Başvuru (Yabancı Uyruklu Adaylar)

-ONLİNE BAŞVURU-

YABANCI UYRUKLU ADAYLAR

(27 Temmuz - 18 Ağustos 2020)

 11 – 18 Ağustos 2020 tarihlerinde online olarak Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden bilgi girişi yapılacak ve Online Başvuru Sistemine taranmış belgeler elektronik ortamda sisteme yüklenecektir.

 19 Ağustos 2020 tarihine kadar Enstitü tarafından başvurular kontrol edilerek onay verilecektir.

Açıklamalar

1.Online Başvuru Kabul ve Değerlendirmeleri sonrasındaki kontenjan durumu ve gelen yoğun talep nedeniyle başvuru süresi uzatılmış olup kayıt hakkı kazanan adaylar ve başvuru tarihleri ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır.

2.Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden onay verilmesi ve başvuran adaylara sistem tarafından gönderilen onay mailleri adayın kesin kayıt hakkı kazandığı anlamı taşımamakta olup adayın başvurusunun Enstitü Müdürlüğünce işleme alındığı ve başvurusunun değerlendirileceğini ifade etmektedir.

ONLİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

-ONLINE APPLICATION-

For Foreign Students

July 27, 2020 - August 18, 2020

INFORMATION

1. After the Online Application Acceptance and Evaluation, the application period has been extended due to the quota status and the incoming high demand, There will be announcement on our website about the candidates who have the right to register and the application dates.

2. Approval via the Student Information System and confirmation emails sent to applicants by the system do not mean that the candidate gains the right of final registration, and indicates that the applicant's application is processed by the Institute and the application will be evaluated.

ONLINE APPLICATION LINK

13 Ağustos 2020, Perşembe / 2115 defa okundu.