Tez Konusu Belirlenmesi Duyurusu

TEZ KONUSU BELİRLENMESİ HAKKINDA

Enstitümüz lisansüstü programlarında kayıtlı olup Tez aşamasında / Tez aşamasına geçecek olan ve tez danışmanı atanmış olup daha önceden Enstitümüze tez konusunu bildirmeyen öğrencilerimizin Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 33. maddesi gereği tez konularını  "Ulusal Tez Merkezine" giriş yapması ve Ulusal Tez Merkezinden aldıkları "Tez Veri Giriş Formu"nu imzalayarak ilgili imzalı formun taranmış halini (pdf veya jpg formatında) 22.02.2021 - 03.03.2021 tarihleri arasında Enstitümüz "lee2@dpu.edu.tr" mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 

 

Not: 

1.Tez Veri Giriş Formlarında ORCİD numarası mutlaka olmalıdır. (ORCİD Numarası ile ilglil duyurumuza ulaşmak için tıklayınız.)

2.Ulusal Tez Merkezine öğrencilerimiz E-devlet şifreleri ile giriş yaparak "Tez Veri Giriş Formu" alanında istenilen bilgileri kaydedip çıktı alıp yazdır butonu ile çıktı alabilirler.

3.Öğrencilerimizin Tez Veri Giriş Formlarını aynı zamanda danışmanlarının kurumsal e-mail adreslerine de göndermeleri gerekmektedir.

4.İmzasız ve okunaksız belgeler işleme alınmayacaktır.

23 Şubat 2021, Salı / 4496 defa okundu.