Eğitim Yönetimi ve Teftişi Tezsiz Yüksek Lisans 3. Yedek

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2020-2021 GÜZ YARIYILI I.ALIM İLANI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YEDEK SONUÇLARI

(3. YEDEK YERLEŞTİRME - EĞİTİM YÖNETİMİ VE TEFTİŞİ TEZSİZ YL)

Eğitim Yönetimi ve Teftişi tezsiz yüksek lisans programının son yedek yerleştirmesi yapılmıştır. Diğer programlarımızdaki eksik kalan kontenjanlarımız için yayınlanan alım ilanı için tıklayınız.

KESİN KAYIT AÇIKLAMALARI

1-ENSTİTÜMÜZ KESİN KAYIT AŞAMALARI

AŞAMA 1:

Enstitümüze OBS Üzerinden Online Başvuruda bulunup Yedek Sırada İken Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

21-22 Eylül 2020 tarihlerinde tanımlanmış tutardaki harç miktarlarını Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracığıyla yatıracaklardır.*

*Üniversitemiz ile Kütahya İli Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK’lar ve Kütahya ilinde yer alan Kuruluşlar ile yapılan indirim protokollerinden faydalanmak isteyen adayların kurum kimliklerinin taranmış halini veya kurumda görev yaptıklarına dair belgeleri görev yaptıkları ile de belirterek 21 Eylül 2020 tarihi 12:30’a kadar “lee3@dpu.edu.tr” mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Enstitü Müdürlüğümüzce protokol maddelerine göre yapılacak inceleme sonucunda indirimler en geç 21 Eylül 2020 tarihi 23:59'a kadar tanımlanacak olup ilgili adaylar 22 Eylül 2020 tarihi 23:59’a kadar indirimli harçları yatırabilecektir. İlgili tarihler bitiminde işlem yapan adaylar Enstitü Müdürlüğümüzden herhangi bir hak iddia edemeyecektir.

**Öğrenim ücretinizi harcınız tanımlandıktan sonra ziraat bankası atm ya da internet bankacılığı üzerinden sırasıyla ödeme işlemleri/ eğitim sınav ödemeleri/ üniversite harç ödemeleri/ Kütahya Dumlupınar Üniversitesini seçtikten sonra öğrenci numaranızı girerek karşınıza gelen borç tutarını ödeyebilirsiniz.

AŞAMA 2:

Yukarıda belirtilen tarihlerde harç yatıran kesin kayıt hakkı kazanan adayların pandemi nedeniyle Enstitümüze şahsen evrak/belge teslimi için gelmelerine gerek yoktur. Bu adaylar aşağıda yer alan kesin kayıt için gerekli olan evrak ve belgeleri 28 Eylül 2020 tarihine kadar (ilgili tarihte belge ve evrakların birimimize ulaşmış olması gerekmektedir.) Enstitümüze kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

AŞAĞIDA İSTENİLEN BELGELER PLASTİK TELLİ DOSYA İÇERSİNDE SIRALI OLARAK HAZIRLANARAK EKSİKSİZ BİR BİÇİMDE ENSTİTÜMÜZE KARGO İLE GÖNDERECEKTİR.

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

1. Başvuru belgesi (Başvuru Belgesini indirmek için tıklayınız.),
  2. 3 (üç) adet vesikalık yeni çekilmiş fotoğraf.
  3. Lisans transkriptinin aslı veya noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti,**
  4. Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin noter onaylı ya da mezun olduğu okul onaylı sureti (E-Devlet üzerinden belge kabul edilecektir. Ancak Aday diploma suretini eğitim öğretim dönemi içinde Enstitü öğrenci işlerine teslim edecektir.),**
  5. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
  6. Erkek adaylar için lisansüstü öğrenim yapmasında askerlikçe bir sakıncası olmadığına dair yeni tarihli bir adet durum belgesi (Askerlik Durum Belgesi mutlaka güncel tarihli  olmalıdır. Askerlik belgesi güncel olmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.),
  7. İkametgâh Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir),
  8. Harç Dekontu.

2-SONUÇLAR

Aşağıda yer alan sorgulama ekranından sadece "Yedek sırada iken kayıt hakkı kazanan adaylar" görüntülenmektedir.

Sorgulama sonucunda "Arama kriterlerine uygun kayıt bulunamamıştır." ifadesi ilgili adaya kayıt sırasının gelmediğini ifade etmektedir.

3-ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez / KÜTAHYA

Tel: 0 274 443 43 43

Not: Pandemi süreci ve başvuru takvimi yoğunluğu nedeniyle adayların evrak ve belgelerinin ulaşıp ulaşmadığını belge/evrak gönderimi yaptıkları kanaldan sorgulamaları önemle rica olunur.

20 Eylül 2020, Pazar / 1768 defa okundu.