Online Başvuru (Tezli Yüksek Lisans)

ONLİNE BAŞVURU

2021-2022 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuruları

(10 Ocak 2022 Saat:10.00 – 15 Ocak 2022 Saat: 23.59)

Açıklamalar

• 10 Ocak 2022 – 15 Ocak 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak Enstitü OBS Online Başvuru Sistemine üye olunarak ilgili sistem üzerinden bilgi girişi yapılacak ve Online Başvuru Sistemine taranmış belgeler elektronik ortamda sisteme yüklenecektir.
  • 16 Ocak 2022 tarihi saat 23:59'a kadar Enstitü tarafından başvurular kontrol edilerek onay verilecektir.
  • Başvuruda bulunacak adayların Online Başvuru sistemi üzerindeki tüm yönlendirmeler ve uyarılara dikkat etmesi gerekmektedir.
  • Bilim / Mülakat Sınavlarının uygulanışı hakkında başvuruların bitiminde ayrıca duyuru yapılacaktır.

Başvuru ve Değerlendirme Koşulları

Tezli Yüksek Lisans Programları

Asgari Puan Bilgileri ve Değerlendirme Kriterleri

Başvuru İçin Gerekli Olan Mezuniyet Kriterleri DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Başvuru Ve Öğrenci Kabul Yönergesi EK-1

ONLİNE BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

10 Ocak 2022, Pazartesi / 23547 defa okundu.