2021-2022 Güz Dönemi Önemli Tarihleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2021-2022 Güz Yarıyılı Önemli Tarihleri

Doktora Yeterlik Sınavı Tarihleri: 14 Ocak-25 Ocak 2022  (Doktora Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerimizin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ABD Başkanlıklarına başvuruda bulunmuş olmaları gerekmektedir.)

Doktora Tez İzleme Toplantısı Başvuru Son Tarihi: 31 Aralık 2021

Doktora Tez İzleme Toplantısı Son Tarihi: 28 Ocak 2022

Doktora Tez Önerisi Toplantısı Son Tarihi: Doktora Yeterlik Sınav tarihini izleyen en geç 7 ay içerisinde (1 ay TİK Atanma Tarihi, 6 ay toplanma azami süresi) Tez Önerisi Toplantısının yapılması gerekmektedir.

Tez Savunma Başvurusu Son Tarihi: 14 Ocak 2022 (Azami Süresinin son döneminde olan Öğrenciler için bu tarih geçerli olup ilgili tarih bitiminde tez savunma başvurusu ve azami süreyi etkileyen ek süre başvurusu alınmayacaktır.)

Dönem Projesi Konu Belirleme Son Tarihi: 05 Kasım 2021 (Proje Konusu Belirleme formu öğrenci tarafından tanzim edilerek imzalı bir şekilde elektronik ortamda süre bitimi öncesinde danışmanlarına ulaştırılacak ve danışman onayı ile birlikte ABD / ASD Başkanlığı tarafından Enstitüye bildirilecektir. Öğrencilerin dönem projesi kayıtları ve aktarım işlemleri tamamlanmış olup öğrencilerin proje danışmaları kayıtlı oldukları Dönem Projesi dersinin öğretim üyesidir.)

Dönem Projesi Son Teslim Tarihi: 22 Ocak 2022 (Dönem Projesine kayıtlı olan öğrenciler için ve tezsiz yüksek lisans programındaki azami süresinin son döneminde olan öğrenciler için)

Başarısız veya Azami Süre Sonundaki Öğrencilerin İlişiklerinin Kesilme Tarihi: 06 Şubat 2022 (Azami süresinin son döneminde olan ve yönetmeliğimizde belirtilen asgari şartları azami sürede ve akademik takvimde belirtilen sürelerde tamamlayamayan öğrencilerin ilgili tarih itibariyle Enstitümüzden ilişiği kesilecektir. )

NOT:ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞVURU SÜRECİNDE İHTİYAÇ DUYACAKLARI FORM VE DİLEKÇE ÖRNEKLERİNE ENSTİTÜMÜZ ANASAYFASINDAKİ "FORMLAR" SEKMESİNDEN ULAŞABİLİRLER:

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

06 Kasım 2021, Cumartesi / 2829 defa okundu.