2021-2022 Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınav Programı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2021-2022 Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınav Programı

Enstitümüz lisansüstü programlarında yürütülen derslerin 2021-2022 Güz yarıyılı yarıyıl sonu sınavları Enstitümüz Akademik Takvimine göre 17 Ocak-22 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

1)Çevrim içi sınavlar oys.dpu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olup ilgili sınavlara katılacak öğrencilerin sınav saati, süresi ve içeriği ile ilgili dersin öğretim üyesinin ilgili sistem üzerinde yapacağı duyuruyu takip etmesi gerekmektedir.

2)Yüz yüze yapılacak olan sınavlar için dersin öğretim üyesinin yönlendirmelerine riayet edilmesi ve derslik ile ilgili sorunlarda dersin öğretim üyesi ile ABD / ASD Başkanlığından bilgi alınması gerekmektedir.

3)Sınav türü "Ödev" olarak belirlenmiş derslerin ödev teslim koşulları, takvimi ile ilgili dersin öğretim üyesinin yönlendirmeleri, talepleri doğrultusunda belirtilen tarihlerde ödev teslimi yapılması gerekmektedir.

4)Pandemi koşulları, tedbirleri kapsamında oluşabilecek sınav programındaki değişiklikler nedeniyle sınav tarihleri öncesinde öğrencilerimizin oys.dpu.edu.tr (çevrim içi sınavlar) adresi ile lee.dpu.edu.tr adresindeki duyuruları düzenli olarak takip etmesi gerekmektedir.

5)Bütünleme sınavları için yarıyıl sonu sınavlarının not girişi bitiminde ayrıca duyuru yayınlanacaktır.

2021-2022 Güz yarıyılı yarıyıl sonu sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

2021-2022 Güz yarıyılı yarıyıl sonu sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

13 Ocak 2022, Perşembe / 2652 defa okundu.