Keramika Zirve Başarı Ödülleri Töreni

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

KERAMİKA ZİRVE BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü olarak başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Tez dönemi öncesinde akademik çalışmalara öğrencileri teşvik etmek ve öğrencilerde farkındalık uyandırmak amacı ile enstitümüz lisansüstü programlarına kayıtlı olan, kredili derslerini ve seminerlerini üstün başarıyla tamamlayan öğrencilere ilk kez Keramika Zirve Başarı Ödülleri verdik.  Keramika Zirve Başarı Ödülleri programı 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14.00’te Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ödül törenine, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. sayın Kâzım UYSAL, AK Parti Kütahya Milletvekili sayın Ceyda ÇETİN ERENLER, Keramika Genel Müdürü Sayın Emin YÜCE, Kütahya Vali Yardımcısı sayın Halil İbrahim ERTEKİN, Kütahya Belediye Başkan Vekili sayın Ömer KÖSE, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı sayın Necati GÜNDÜZ, Kütahya İl Müftüsü sayın Hüseyin DEMİRTAŞ, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. sayın Şahmurat ARIK ve ödül alacak öğrencilerimizin kayıtlı oldukları programların anabilim dalı başkanları Prof. Dr. sayın Ali UÇAR, Prof. Dr. sayın Hayri DAYIOĞLU, Prof. Dr. sayın Hüsamettin İNAÇ, Prof. Dr. sayın İrfan TERZİ, Prof. Dr. sayın Levent MERCİN, Prof. Dr. sayın Mehmet ACET, Prof. Dr. sayın Muammer GAVAS, Prof. Dr. sayın Orhan ELMACI ve Prof. Dr. sayın Özgür ÖNDER katıldılar. Keramika Zirve Başarı Ödülleri ödül töreninde ayrıca Kütahya AK Parti Milletvekili sayın Ahmet TAN’ın, Kütahya AK Parti Milletvekili sayın İshak GAZEL’in, Kütahya MHP Milletvekili sayın Ahmet ERBAŞ’ın ve Kütahya CHP Milletvekili sayın Ali Fazıl KASAP’ın gönderdiği tebrik mesajları okundu.

Keramika Zirve Başarı Ödüllerini alan öğrencilerimiz şunlardır:

Fen Bilgisi Eğitimi Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Sevde Betül KÖNÜL,

İleri Teknolojiler Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Mehmet ERGÜL,

Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Meltem ÖZKAN,

İşletme (Finans) Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Bahar DUMAN,

Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencimiz Yunus ŞAHİNLER,

Biyoloji Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Mustafa Haıtham Mohammed AL-BASSAM,

Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Rashıd SADIGOV,

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Kakha SHAMATAVA.

Maden Mühendisliği Doktora Programı öğrencimiz Ahmet ÖZGÜR,

Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencimiz Samet USLU,

Kamu Yönetimi Doktora Programı öğrencimiz Erdem GÜÇ.

DPÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ YAYIN BAĞLANTISI

08 Kasım 2023, Çarşamba / 2788 defa okundu.