Bilimsel Akademik Duyurular

1) TUSAŞ Bilimsel Araştırmalar Programı (TUSAŞ BAP) Proje Başvuruları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

2) Deneyap Türkiye Eğitmenlik Başvuruları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

3) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Lisans ve Lisansüstü Burs Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

4) Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) Ödül Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

5) Silk Road International University of Tourism Bursları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

6) Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

7) Jean Monnet Burs Programı 2022-2023 Akademik Yılı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

8) Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

9) Kral Faysal Uluslararası Ödülü Duyurusuna Ulaşmak için tıklayınız.

10) Prof.Dr. M.Orhan Dikmen Araştırma Ödülü Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

11) Gelecek Gençlerin Kültür Endüstrileri Destek Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

12) Yönetime Katıl Uygulaması Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

13) Üniversite Personeli, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akreditasyon Hakkında Bilgilendirme Günleri Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, Perşembe