Bilimsel Akademik Duyurular

1) TUSAŞ Bilimsel Araştırmalar Programı (TUSAŞ BAP) Proje Başvuruları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

2) Deneyap Türkiye Eğitmenlik Başvuruları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

3) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Lisans ve Lisansüstü Burs Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

4) Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) Ödül Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

5) Silk Road International University of Tourism Bursları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

6) Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

7) Jean Monnet Burs Programı 2022-2023 Akademik Yılı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

8) Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

9) Kral Faysal Uluslararası Ödülü Duyurusuna Ulaşmak için tıklayınız.

10) Prof.Dr. M.Orhan Dikmen Araştırma Ödülü Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

11) Gelecek Gençlerin Kültür Endüstrileri Destek Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

12) Yönetime Katıl Uygulaması Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

13) Üniversite Personeli, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akreditasyon Hakkında Bilgilendirme Günleri Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

14) Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu'nun Yüksek Lisans ve Doktora Bursları Hakkında Yazısına Ulaşmak İçin tıklayınız.

15) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Afiş Yarışması Yazısına Ulaşmak İçin tıklayınız.

16) Yeniden Asya Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

17) 2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yemek Yardımı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

18) Yeşilay Lisansüstü Tez Araştırma Bursu Destek Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

19) Kitap Konulu Kısa Film Yarışması Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

20) I. Aerobiyoloji Yaz Okulu Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

21) Türk Tarih Müzesi ve Parkı Tanımı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

22) 2022 Yılı YÖK Üstün Başarı Ödülleri Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

23) Aklıma Bir Fikir Geldi -XII Yarışma Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

24) 2244 - Sanayi Doktora Programı 2022 Yılı Çağrısına Ulaşmak İçin tıklayınız.

25) 3. IPSA Antalya Yaz Metot Okulu Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

26) Öğrenci Kimlik Kartları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

27) BORON2022 Sempozyum Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

28) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimine Ulaşmak İçin tıklayınız.

29) Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi Değişikliği Yazısına Ulaşmak İçin tıklayınız.

30) KTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü 2022 Yılı Yılın En İyi Doktora Tezi Ödülü Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

31) İMMİB Akademi Ücretsiz Online Eğitim Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

32) Balkanlar Doktora Araştırma Bursu Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

33) Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Ücretsiz Verilmesi Hakkında Yazıya Ulaşmak İçin tıklayınız.

34) DAFI Burs Programı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

35) Avrupa Atık Azaltım Haftası Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

36) Milli Teknoloji ve Teknogirişim Ödüllerine Aday Gösterme Son Tarihinin Uzatılması Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

37) Jean Monnet Burs Programı 2023-2024 Akademik Yılı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

38) TÜSİAD SD² 6. Dönem Çağrıları Teknoloji KOBİ'lerinin Başvurusuna Açıldığı Hakkında Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

39) TÜBİTAK-TWAS Doktora Sırası ve Doktora Sonrası Araştırma Burs Programları Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

40) Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'nün Dijital Ders Platformu Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

41) Kitapların Fotokopi Yoluyla Yasadışı Çoğaltılması Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

42) Dijital Türkiye Blokzincir Hackathonu (DIGIATHON2022) Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

43) Genç UPSHIFT Projesi Tanıtımı Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

44) 2022-2023 Öğrenci, Öğretmen ve Veli Umre Turları Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

45) TÜBİTAK TBAE Çağrı Yazısına Ulaşmak İçin tıklayınız.

46) 11. Istanbul Finans Kongresi Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

47) 1st. International Conference On Futures Literacy _ Strategic Foresight (FLSF 2023) Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

48) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yemek Yardımı Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

49) Lisans ve Lisansüstü Burs Duyurusuna Ulaşmak İçin tıklayınız.

50) Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

51) 9. İnovasyon Yarışması Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

52) TUSAŞ LIFT UP Doktora Burs Programı Çağrıları Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

53) Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi 2022 (Stratcom Summit 2022) Hakkındaki Duyuruya Ulaşmak İçin tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, Pazartesi