2022-2023 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları (T C Uyruklu Asıl)

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI (TC UYRUKLU ASIL)

(İlan Metni Güncelleme Tarihi: 30.09.2022 Saat 19:40)

Enstitümüz 2022-2023 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans öğrenci alımı için Üniversitemiz Lisansüstü Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi hükümleri uyarınca yapılan değerlendirmeler tamamlanmıştır. Kontenjanların boş kalması durumunda yedekler için ilan güncellenecektir.

KESİN KAYIT AÇIKLAMALARI

KESİN KAYIT TAKVİMİ:

TARİH

TANIM

30 Eylül 2022 –

03 Ekim 2022

Protokol İndirimi Talep Taahhüt Formu gönderme (Üniversitemiz ile protokolü olmayan kurum ve kuruluş çalışanları göndermeyecek) (Öğrenci)

04 Ekim 2022

Protokol indirim belgeleri kontrol (Enstitü)

05-09 Ekim 2022

Harç yatırma işlemleri (Öğrenci)

10 Ekim 2022

Yedek kontenjan belirleme ve ilan (Enstitü)

10-12 Ekim 2022

Yedek adaylar kayıt (Öğrenci)

KESİN KAYIT AŞAMALARI:

AŞAMA 1:

a) Aşağıda yer alan sonuç sorgulama ekranında "Asıl Yerleşti" şeklinde sonuç alan öğrenciler;

05-09 Ekim 2022 tarihleri arasında sonuç sorgulama ekranındaki Öğrenci Numaraları ile birlikte tanımlanmış tutardaki harç miktarlarını Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığıyla yatıracaklardır.

**2022-2023 Güz dönemi ile yeni kayıt hakkı kazanan adaylardan Üniversitemiz ile yapılan indirim protokollerinden faydalanmak isteyen adayların http://form.dpu.edu.tr/index/index/61F1C7AD0649C adresinde yer alan formu eksiksiz bir şekilde 03 Ekim 2022 tarihi 23:59’a kadar doldurmaları gerekmektedir. Enstitü Müdürlüğümüzce protokol maddelerine göre yapılacak inceleme sonucunda indirimler en geç 04 Ekim 2022 tarihinde tanımlanacak olup ilgili adaylar 05-09 Ekim 2022 tarihi 23:59’a kadar indirimli harçları yatırabilecektir.  Protokollerin kapsamında asgari sayı şartı ve il bazlı uygulama farklılıkları bulunduğundan Enstitü Müdürlüğünün başvuruda bulunan adayların tamamının protokol indiriminden faydalandırma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ayrıca ilgili tarihler sonrasında işlem yapan adaylar Enstitü Müdürlüğümüzden herhangi bir hak iddia edemeyecektir.

Enstitümüz Protokol Uygulama İlkeleri için tıklayınız.

b) Öğrenim ücretleri; Ziraat Bankası ATM ya da İnternet Bankacılığı üzerinden sırasıyla ödeme işlemleri / eğitim sınav ödemeleri / üniversite harç ödemeleri / Kütahya Dumlupınar Üniversitesini seçtikten sonra öğrenci numarası girilerek ödenmektedir..

c) Kesin kayıt için gerekli olan harç ücretinin yatırılması halinde kayıt hakkından vazgeçen veya kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin yatırdıkları ücretler öğrenci alım ilanında da belirtildiği üzere geri ödenememektedir.

AŞAMA 2:

a) Yukarıda belirtilen tarihlerde harç yatıran kesin kayıt hakkı kazanan adayların Enstitümüze şahsen evrak/belge teslimi için gelmelerine gerek yoktur. Bu adaylar aşağıda yer alan kesin kayıt için gerekli olan evrak ve belgeleri 12 Ekim 2022 tarihi mesai kadar  Enstitümüze kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Kargo Gönderim Adresi: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Evliya Çelebi Yerleşkesi Tavşanlı Yolu 10. Km. KÜTAHYA

(Belirtilen tarihte belge ve evrakların birimimize ulaşmış olması gerekmektedir. Eş zamanlı iş takvimi yoğunluğu nedeniyle telefon, e-posta ile tarafımıza kargo takibi sorulmaması, kargo gönderim sorgulamasının sadece kargo firmalarından yapılması hususu önemle rica olunur.)

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

1. Lisansüstü Başvuru Belgesi,
  2. 3 (üç) adet vesikalık yeni çekilmiş fotoğraf,
  3. Lisans transkriptinin mezun olduğu okul onaylı sureti (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  4. Lisans diplomasının veya mezuniyet belgesinin mezun olduğu okul onaylı sureti (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  5. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
  6. Erkek adaylar için lisansüstü öğrenim yapmasında askerlikçe bir sakıncası olmadığına dair Askerlik Şubesinden alınacak yeni tarihli bir adet durum belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  7. İkametgâh belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  8. Harç Ödeme Dekontu,
  9. İstenen Evraklar Telli Dosya içerisinde sıralı şekilde gönderilecektir.

*Onaylı Diploma Sureti Bulunmayan adaylar diploma fotokopileri ile birlikte E-Devlet mezun belgelerini gönderebilirler. Ayrıca E-Devlet üzerinden alınan transkriptler kabul edilmektedir.

**Tarafımıza diplomanın aslı kesinlikle gönderilmemelidir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM BİLGİSİ

-Ders Dağılımı

1.Dönem 30 AKTS (5 Ders) + 2.Dönem 45-60 AKTS (5 Ders + Dönem Projesi) = Toplam 75-90 AKTS

3. Dönem (Başarısız Ders Tekrarı)

Asgari Mezuniyet 2 Dönemde Toplam 10 Ders + Dönem Projesi GNO:2,50

-Dönemlik Öğrenim Ücreti

Kredi Başı Ders Ücreti 210 TL, Dönem Projesi 210 TL

(5 ders için 3150 TL , 5 Ders+ Dönem Projesi için 3360 TL)

Başarısız Ders Tekrarında = Dersin Kredisi x Kredi Başı Ders Ücreti

2022-2023 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında Yürütülecek Eğitim Öğretim Faaliyetleri ile İlgili Duyurumuza Ulaşmak İçin Tıklayınız.

DERS KAYITLARI

Kayıt hakkı kazanan adayların ders kayıtları harç ödemelerinin ardından tarafımızca en geç 24 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacaktır. İlgili öğrenciler belirtilen tarih sonrasında derslere katılım sağlayabileceklerdir.

SONUÇ:

*6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında sorgulama modülü kullanılmaktadır.

03 Kasım 2022, Perşembe / 15258 defa okundu.