2023-2024 Güz Dönemi Tezli YL - Doktora Bilim Mülakat Sonuçları (T C Uyruklu Asıl)

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS - DOKTORA BİLİM MÜLAKAT SONUÇLARI

(T.C. UYRUKLU ASIL)

Enstitümüz 2023-2024 Güz Dönemi Tezli Yüksek Lisans - Doktora öğrenci alımı için, Üniversitemiz Lisansüstü Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi hükümleri uyarınca yapılan değerlendirmeler tamamlanmıştır. Enstitümüz Müdürlüğü; duyuru, başvuru ve kayıt koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Öğrencilerimiz, web sayfamızda yer alan tüm duyuruları takip etmekle yükümlüdür.

AÇIKLAMALAR:

Enstitümüz 2023-2024 Güz Dönemi Bilim Mülakat sınavları sonucunda aşağıda yer alan sonuç sorgulama ekranında "Asıl Yerleşti" şeklinde sonuç alan öğrenciler, 14-16 Ağustos 2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar alım ilanında istenilen belgeler ile birlikte şahsen ya da vekâlet ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kontenjanların boş kalması durumunda yedekler için ilan güncellenecektir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER:

1. Lisansüstü Başvuru Formu (Formun çıktısı alınıp doldurulduktan sonra imzalı bir şekilde teslim edilecektir.),
  2. 3 (üç) adet vesikalık yeni çekilmiş fotoğraf,
  3. Lisans diploması veya E-Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi ile lisans transkriptinin aslı gibidir onaylı sureti veya E-Devlet üzerinden alınan transkript belgesi,
  4. Doktora / Sanatta Yeterlik programları için lisans ve yüksek lisans diploması veya E-Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi ile lisans ve yüksek lisans transkriptinin aslı gibidir onaylı sureti veya E-Devlet üzerinden alınan transkript belgesi,
  5. Geçerli ALES Sınav Sonuç Belgesi (Tezsiz YL Programları dışındaki başvurular için),
  6. Geçerli Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (Beyan Edilen Puanlar, DR/Sanatta Yeterlik Programları ve İngilizce Lisansüstü Program başvuruları için),
  7. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
  8. Erkek adaylar için lisansüstü öğrenim yapmasında askerlikçe bir sakıncası olmadığına dair yeni tarihli bir adet askerlik durum belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  9. İkametgâh belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  10. Aşağıdaki sonuç sorgulama alanı sorgulamasından alınacak Sonuç Belgesinin çıktısı.

Not: İstenen Belgeler Telli Dosya içerisinde sıralı şekilde teslim edilecektir.

*Onaylı Diploma Sureti Bulunmayan adaylar diploma fotokopileri ile birlikte E-Devlet mezuniyet belgelerini gönderebilirler. Ayrıca E-Devlet üzerinden alınan transkriptler kabul edilmektedir.

**Tarafımıza diplomanın aslı kesinlikle teslim edilmeyecektir.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI:

*6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında sorgulama modülü kullanılmaktadır.

03 Ekim 2023, Salı / 7145 defa okundu.