Enstitümüzde Dpü‘den Genel Müdürlüğe Bir Kariyer Yolculuğu Söyleşisi Düzenlendi

                    

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜMÜZ TARAFINDAN DÜZENLENEN GENÇLİK BULUŞMALARI BAŞARI ÖYKÜLERİNİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Enstitümüz tarafından ikincisi düzenlenen Gençlik Buluşmaları, 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14.30’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Gürok Cam Ambalaj (GCA) Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret’in konuşmacı olarak katıldığı ve Enstitümüz Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanan program, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın selamlama konuşmaları ile başladı. Uysal, toplum olarak başarılı insanlara ihtiyacımız olduğunu ve onlardan alacak çok dersimiz olduğunu söyledi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin dünyanın dört bir tarafına dağılmış başarılı birçok mezunu olduğuna da dikkat çeken Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gençlik Buluşmaları’nın bu noktada başarılı insanlarla gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın konuşmalarının ardından Dr. Abdullah Gayret, cam üretiminden, tasarım, satış ve pazarlama aşamalarına kadar GCA’nın faaliyetlerinden bahsetti. Gayret, üretimin her noktasında en son teknolojinin kullanıldığını ve tüm süreçlerin otomasyon sistemleri ile yürütüldüğünü ifade etti. Covid-19 pandemisine de değinen Gürok Cam Ambalaj (GCA) Genel Müdürü, içinde bulunduğumuz dönemde hijyenin çok daha önemli hale geldiğini ve cam ürünlere talebin bu noktada arttığını söyledi.

İletişim tekniklerinin ve özellikle ekip iletişiminin iş hayatında çok etkili olduğunu vurgulayan Gayret, gençlerin bu yönde kendilerini geliştirmelerinin önemine de değindi. GCA bünyesinde staj imkanının bulunduğunu belirten Gayret, gençlere her konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dr. Abdullah Gayret Kimdir?

23 Mayıs 2021, Pazar / 2819 defa okundu.