2023-2024 Güz Dönemi Tezsiz YL Başvuru Sonuçları (T C Uyruklu Yedek)

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU YERLEŞTİRME SONUÇLARI

(T.C. UYRUKLU YEDEK)

 

Enstitümüz 2023-2024 Güz Dönemi (T.C. UYRUKLU YEDEK) Tezsiz Yüksek Lisans öğrenci alımı için Üniversitemiz Lisansüstü Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi hükümleri uyarınca yapılan değerlendirmeler tamamlanmıştır. Enstitümüz Müdürlüğü; duyuru, başvuru ve kayıt koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Öğrencilerimiz, web sitemizde yer alan tüm duyuruları takip etmekle yükümlüdür.

 

AÇIKLAMALAR

KESİN KAYIT AŞAMALARI:

AŞAMA 1:

a) Aşağıda yer alan sonuç sorgulama ekranında "YEDEKTEN KAYIT HAKKI KAZANDI" şeklinde sonuç alan adaylar;

08-12 Eylül 2023 tarihleri arasında sonuç sorgulama ekranındaki Öğrenci Numaraları ile birlikte tanımlanmış tutardaki harç miktarlarını Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığıyla yatıracaklardır.

b) Öğrenim ücretleri; Ziraat Bankası ATM ya da İnternet Bankacılığı üzerinden sırasıyla ödeme işlemleri / eğitim sınav ödemeleri / üniversite harç ödemeleri / Kütahya Dumlupınar Üniversitesini seçtikten sonra öğrenci numarası girilerek ödenmektedir.

c) Kesin kayıt için gerekli olan harç ücretinin yatırılması halinde kayıt hakkından vazgeçen veya kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin yatırdıkları ücretler öğrenci alım ilanında da belirtildiği üzere geri ödenememektedir.

 

AŞAMA 2:

Yukarıda belirtilen tarihlerde harç yatıran kesin kayıt hakkı kazanan adayların, kargo ile ya da şahsen gelerek kayıt evrakları göndermesine gerek yoktur. İhtiyaç halinde online ilk başvuru esnasında tarafınızca yüklenmiş olan evraklarınız kontrol edilecek olup bir problem olması durumunda iletişim bilgilerinizden sizinle irtibata geçilecektir.

 

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM BİLGİSİ

-Ders Dağılımı

1.Dönem 30 AKTS (5 Ders) + 2.Dönem 45-60 AKTS (5 Ders + Dönem Projesi) = Toplam 75-90 AKTS

3. Dönem (Başarısız Ders Tekrarı)

Asgari Mezuniyet 2 Dönemde Toplam 10 Ders + Dönem Projesi GNO:2,50 

 

-Dönemlik Öğrenim Ücreti

Kredi Başı Ders Ücreti 400 TL, Dönem Projesi 400 TL

(5 ders için 6000 TL , 5 Ders+ Dönem Projesi için 6400 TL)

Başarısız Ders Tekrarında = Dersin Kredisi x Kredi Başı Ders Ücreti

 

DERS KAYITLARI

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, harç ödemelerinin ardından 25 Eylül - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemine E-Devlet üzerinden Giriş yaptıktan sonra ders kayıtlarını kendileri yapacaklardır. Ders Kaydı ile ilgili detaylı açıklama belirtilen tarihlerden önce web sitemizden ayrıca duyurulacaktır.

 

SONUÇ SORGULAMA EKRANI:

*6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında sorgulama modülü kullanılmaktadır.

03 Ekim 2023, Salı / 3478 defa okundu.