2024 - 2025 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Alım Sonuçları (Yedek)

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2024 - 2025 GÜZ DÖNEMİ

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI

( YEDEK KAYIT HAKKI KAZANANLAR)

2024 - 2025 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans öğrenci alımı için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Başvuru ve Öğrenci Kabul Yönergesi hükümleri uyarınca enstitümüz programlarına yapılan başvuruların değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup, başvuru sonuçlarına ve kesin kayıtlara ilişkin detaylı bilgi aşağıda açıklanmıştır.

Enstitümüz Müdürlüğü; duyuru, başvuru ve kayıt koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tüm adaylar, web sayfamızda yer alan bütün duyuruları takip etmekle yükümlüdür.

AÇIKLAMALAR

KESİN KAYIT AŞAMALARI:

a) Aşağıda yer alan Sonuç Sorgulama Ekranında "Yedekten Kayıt Hakkı Kazandı" yazan adaylar;

09 - 10 Eylül 2024 (17:00'ye kadar) tarihlerinde Sonuç Sorgulama Ekranı'nda belirtilen Öğrenci Numaraları ile ilişkilendirilmiş olan dönemlik ücretlerini ödemek için Ziraat Bankası ATM'lerini veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'nı kullanarak aşağıdaki adımları izlemelidir.

1- Ödemeler

2-Eğitim, Sınav ve Üniversiteler

3-Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri

4-Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

5-Öğrenci Numarası

6-Ödeme İşlemi

b) Kesin kayıt için gereken harç ücretini ödeyerek kayıt hakkı elde eden öğrencilere, Cumhurbaşkanlığı, YÖK ve ilgili kurumlarca belirlenen özel durumlar ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği ‘nin 18/4 maddesi uyarınca belirtilen durumlar haricinde hiçbir durumda ödedikleri harç ücretleri iade edilmeyecektir.

c) “Kayıt Hakkı Kazanan adayların, kesin kayıt yapması için gerekli olan evrakları elden veya kargo yoluyla teslim etmesine gerek yokturOnline sisteme ilk başvuru sırasında adaylarca yüklenen evraklar geçerlidir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ve ÖĞRENİM/HARÇ ÜCRETİ BİLGİSİ

Program Süresi

Tezsiz yüksek lisans öğrencileri, tüm derslerinde ve dönem projelerinde başarı sağladıkları takdirde, iki dönem sonunda mezun olma hakkına sahiptirler. Azami süre ise 3 (üç) yarıyıldır

Ücret Bilgisi

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı için Kredi Başı Ders Ücreti 800 TL, Dönem Projesi 800 TL

(5 ders için 12.000 TL, 5 Ders+ Dönem Projesi için 12.800 TL)

Başarısız Ders Tekrarında = Dersin Kredisi x Kredi Başı Ders Ücreti

Diğer Tezsiz Yüksek Programları için Kredi Başı Ders Ücreti 600 TL, Dönem Projesi 600 TL

(5 ders için 9.000 TL, 5 Ders+ Dönem Projesi için 9.600 TL)

Başarısız Ders Tekrarında = Dersin Kredisi x Kredi Başı Ders Ücreti

DERS KAYITLARI

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, harç ödemelerinin ardından 16-17-18-19-20 Eylül 2024  tarihlerinde Öğrenci Bilgi Sistemine(OBS) e-Devlet ile giriş yaptıktan sonra ders kayıtlarını şahsen yapmalıdır.

Ders Kaydı ile ilgili detaylı açıklama belirtilen tarihlerden önce web sitemizden ayrıca duyurulacaktır.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI:

06 Eylül 2024, Cuma / 1246 defa okundu.