Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER ANABİLİM DALI

Dünyada yaşanan uluslararası sistemle ilgili her türlü gelişmeyi öğrencilerine ve akademik camiaya aktarabilen bir lisansüstü program olmak.

Öğrencilerimize ve diğer paydaşlarımıza alanla ilgili olarak akademik anlamda teorik ya da pratik destek vermek.

Prof.Dr. Hüsamettin İNAÇ

Uluslararasıİlişkiler, AvrupaBirliğ, Ortadoğu

Dr.Öğr.Üyesi Barış ADIBELLİ

Uluslararasıİlişkiler, Uzakdoğu, AsyaPasifik

Dr.Öğr.Üyesi Hakan ARIDEMİR

Uluslararasıİlişkiler, UluslararasıHukuk, Güvenlik, Rusyaİlişk.

Dr.Öğr.Üyesi Cantürk CANER

KarşılaştırmalıYönetim,Karşılaştırmalıİlişkiler, Ortadoğu

Dr.Öğr.Üyesi Ebru DENİZ OZAN

SiyasetBilimi, TürkSiyasalHayatı, DevletKuramları

Dr.Öğr.Üyesi Suat SÖYLEMEZ

İnsanHakları, SiyasiTarih, SiyasalDüşüncelerTarihi

Mustafa AYYILDIZ

Mezunlarımız Türkiye ve yurtdışındaki üniversitelerde Doktora eğitimi yapabilmekle birlikte, Dış İşleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı, Sivil ya da Kamuya ait Düşünce Kuruluşları, AB Bakanlığı, özel sektörün ilgili alanlarında çalışmak fırsatına sahip olmaktadırlar.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, Perşembe