Sosyal Etkinlik

Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen

ve

Sosyal Etkinlik Dersi Yönergesi Kapsamında Katılım Sağlanabilecek Etkinlik Listesi

Sosyal Etkinlik Dersi Yönergesi Kapsamında değerlendirilebilecek Üniversitemiz tarafından düzenlenen tüm etkinlikleri Üniversitemiz anasayfasındaki ve Enstitümüz lee.dpu.edu.tr adresindeki "Etkinlikler" sekmesinden takip edebilirsiniz.

*Yukarıda yer alan etkinlikler sürekli güncellenmekte olup öğrencilerimizin Sosyal Etkinlik Yönergesi kapsamında ilgili etkinliklere katılmaları halinde katılım sağlanan etkinliğin dikkate alınabilmesi için öğrencilerimizin katılım durumlarını belgelendirmeleri ve "Sosyal Etkinlik Dersi Formu"nu danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

**Öğrencilerimizin danışmanları atanana kadar Yönetmeliğimiz gereği Anabilim / Anasanat Dalı Başkanı danışmanlık görevi yürütmektedir.

***Sosyal Etkinlik Dersi Formu her etkinlik sonunda teslim edilebileceği gibi 4(dört) etkinlik katılımı tamamlandığında toplu olarak da en geç ders dönemi sonuna kadar teslim edilebilir.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, Pazartesi