2020-2021 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2020-2021 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları

Aşağıda yer alan sorgulama ekranından TC Kimlik Numaranızı girerek başvuru değerlendirme sonucunuza ulaşabilirsiniz.

2020-2021 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ SÜREÇLERİ
1-Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin YÖKSİS Veri Tabanına öğrencilikleri kaydedildiğinden yapılan yatay geçiş işleminin iptal edilmesi imkânı bulunmamaktadır.
2-Yatay Geçişi kabul edilen öğrencilerin ders muafiyetleri Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıkları tarafından yapılmakta olup öğrenciler kabul edildikleri programın müfredatını tamamlamak zorundadır.
3-Yatay geçiş yapan öğrencilerin azami sürelerinin hesaplanmasında daha önceki programda geçirdikleri süre dikkate alınır ve programın azami süresinden düşülür.
4-Yatay geçiş hakkı kazanan adayların öğrenci numara ve şifreleri 2020-2021 Güz yarıyılı kayıt/kayıt yenileme duyurusuyla birlikte ilan edilecektir.
20 Eylül 2020, Pazar / 491 defa okundu.