2020-2021 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2020-2021 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları

Enstitümüz lisansüstü programlarında 22 Ocak 2021 tarihi itibariyle not girişi sona erdiğinden 2020-2021 Güz yarıyılı bütünleme sınavları Enstitümüz Akademik Takvimlerine göre Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıklarınca belirlenen tarihlerde yapılacak olup Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar uyarınca sınavlar "Çevrimiçi Çoktan Seçmeli, Çevrimiçi Açık Uçlu, Çevrimiçi Boşluk Doldurma, Ödev, Proje, Uygulama" şeklinde gerçekleştirilecektir.

NOT:

1. Bütünleme sınavlarına sadece 2020-2021 Güz yarıyılı kayıtlı olunan derslerin "Çevrimiçi Çoktan Seçmeli, Çevrimiçi Açık Uçlu, Çevrimiçi Boşluk Doldurma, Ödev, Proje, Uygulama" şeklinde olan yarıyıl sonu sınavına girmeyen veya girip de başarısız olan öğrenciler girebilecektir.

2. Öğrencilerimizin bütünleme sınavına girmek için ayrıca bir mazeret belirtmelerine gerek yoktur.

Bütünleme Sınav takvimine ulaşmak için tıklayınız.

22 Ocak 2021, Cuma / 1845 defa okundu.